De Boer Ingenieursbureau BV te Staphorst is in januari 2008 opgericht door Ronny de Boer.

Onze kernactiviteit: Wij maken constructieberekeningen voor de aanvraag van een omgevingsvergunning. Dit doen we voor uiteenlopende projecten. Van een kleine verbouwing tot een nieuw te bouwen appartementengebouw. Van een ligboxenstal tot een groot kantorencomplex.

Onze werkwijze: Maak de constructiemogelijkheden inzichtelijk. Welke keuzes passen esthetisch het beste in het ontwerp? En hoe zit het met de maakbaarheid, bouwfysica, installaties, onderhoud en de kosten? Door deze aspecten openlijk in kaart te brengen kunnen wij streven naar een goed doordacht en economisch verantwoorde constructie.

Daarnaast zullen wij u ook begeleiden tijdens de uitvoering van het project. Zo worden er werktekeningen gemaakt van de constructie, daar waar nodig zullen detailberekeningen worden gemaakt en zal er controle en begeleiding zijn op de bouwplaats. Tevens zullen de afzonderlijke constructieonderdelen, aangeleverd door derden, worden gecontroleerd voor productie.

De kracht van De Boer Ingenieursbureau schuilt in no-nonsense mentaliteit, vakbekwaamheid en betrouwbaarheid. We hebben een passie voor architectuur en constructie. Iedere opdracht is voor ons dan ook weer een uitdaging om deze twee onderdelen van de bouw harmonieus met elkaar te integreren. 
Door korte lijnen en een persoonlijke benadering zijn wij een uitstekende partner in uw bouwteam. Wij zijn u graag van dienst.

Ronny de Boer